fbpx

Ervaringen van Top-Groeiers bij Stille Waters

Sabrina

Cipier

Mijn leven is veranderd

december 2018: Mezelf helemaal verloren, mezelf tegen gekomen, mentaal aan de grond.

april 2019: Mezelf helemaal terug gevonden, meer nog, sterker dan ooit. Mezelf op een andere, betere manier leren kennen. 
Kathy zonder jou was dit nooit gelukt. Super bedankt hiervoor.

#zelfliefde #dankbaar

Marjan De Gendt

Actrice, lesgeefster en medeoprichtster van Jeugdtheater Ondersteboven (JTO te Sint-Niklaas)

Soms is een mens een beetje het noorden kwijt.  Je voelt dat je langzaamaan de grip op de dingen, op jezelf verliest en dat je wegglijdt in ‘het-niet-meer-weten’.

Opgebrand, energieloos zwalp je een beetje door het leven.  Kathy voelt zo’n dingen aan en wil met jou samen werken om terug vaste grond onder je voeten te krijgen.
Dit doet ze op verschillende manieren, heel uiteenlopend, altijd energiek, maar toch ook rustgevend.  Ze biedt een luisterend oor, stuurt bij waar je in blijft hangen en gaat op zoek naar de kracht in jezelf.
Kathy communiceert ook heel open over haar eigen ervaringen zodat je je kwetsbaarder durft op te stellen en vlugger tot positieve resultaten komt.
Je gaat als het ware op weg met een vriendin.

Annick

Management Assistant

In een periode van blokkade en besluiteloosheid zocht ik Kathy op, vanuit een behoefte aan feedback, inzicht en daadwerkelijk in-beweging-komen.

Kathy leidt je enthousiast en bezield langs een variatie aan technieken en ideeën, waarmee je het pad kan uitstippelen dat jou ligt, met de tools die goed voor je voelen. Ze deinst er niet voor terug je te confronteren met patronen en onzekerheden, op een liefdevolle en ondersteunende manier. Alles is bespreekbaar, en dat voelt bevrijdend.

Ze stimuleert je zelfvertrouwen en reikt tips aan om dat steeds zelf te kunnen doen, om zelf jouw zelfvertrouwen te kunnen bekrachtigen.

Een begeleiding door Kathy sluit je af met een gereedschapskoffertje vol tips om jezelf goed te soigneren. Een koffertje dat steeds van pas kan komen, bij de ups en downs die een mensenleven biedt.

Jessica De Moor

Verpleegster en Yogateacher

Kathy was er voor mij in een periode dat ik heel erg ik de knoop lag met mezelf en wat ik wou in het leven.
Zij heeft mij de ondersteuning geboden om beslissingen te nemen en te geloven in mezelf, als persoon maar ook in mijn talenten.
Door haar heb ik stappen durven nemen die ik anders altijd op de lange baan schoof. Ze stond altijd klaar met raad en daad en schonk mij andere inzichten. Kortom Kathy is een lifecoach die je leert om stappen te nemen in het leven en als mens!

 

Kitty

Fashion styliste

Kathy bedankt!

*Voor de energie en liefdevolle begeleiding

*Het luisterend oor

* Het samen op zoek gaan naar wie ik echt ben en wat me helpt groeien

*De zoektocht naar mezelf en wat ik nodig heb om weer te stralen

*Je liet me inzien dat ik uniek ben, maar vooral goed genoeg!

*Je liet me beseffen dat jezelf graag zien een leerproces was

*Je leerde me mijn angsten opzij te zetten en te gaan voor mijn geluk! Want ik weet in alles wat ik doe is 80% goed genoeg!

 

 

Guy Piret

Eigenaar dierenwinkel Tom en Co

De empathie en persoonlijkheid van Kathy is enorm groot! Een openbaring om met haar te kunnen spreken.

 

 

 

 

Sara Van De Keere

Binnenhuisarchitecte

Ik was volledig uitgeput, de weg kwijt geraakt. Ik moest me laten helpen maar wou niet naar een psycholoog. Kathy heeft heel veel kennis en ervaring, en ‘daarom’ heeft zij mij erbovenop kunnen helpen.
Kathy is als een mama voor mij, heel warm, oprecht en liefdevol. Ik dank haar eeuwig, voor alle wijze raad, nieuwe inzichten en steun. Dankjewel Kathy ! Knuffel, Sara

Tina

Creatief Ontwerper

Een leuk traject voor blijvende verandering in jezelf, begeleid door een warme persoon die jou perfect aanvoelt. Tina

Dora

Online Marketeer

Ik was bang dat het wat te wollig zou zijn, maar Kathy voelde meteen aan waar ik me comfortabel bij voelde. Het fijnst vond ik de combinatie van het uitdiepen van gevoelsmatige aspecten en daarnaast de heel concrete tips om verder te gaan. Kathy blijft niet nodeloos hangen in het verleden en kijkt graag vooruit met jou. Dat was precies wat ik nodig had om even uit mijn serieuze dip te geraken. Een aanrader voor iedereen die eens “opnieuw moet opstarten”

Sandra

Zorgleerkracht

Wat betekende dit traject voor mij….

Toen ik aan dit traject begon, was ik eigenlijk één hoopje ellende…
Ik was op, en zag het niet meer…
Ik wist dat ik maar 2 opties had: opgeven of veranderen….
Ik koos gelukkig voor het tweede…
Ik zocht op het internet een life-coach, waarbij ik het gevoel zou hebben dat ze mij kon helpen.
En zo kwam ik bij jou uit, Kathy. Ik las op jouw website al snel een aantal raakvlakken, en had hier ook direct een goed gevoel bij. Ik zocht mijn moed bij elkaar, en nam contact met je op.
Achteraf bekeken, één van mijn beste beslissingen in mijn leven…
Langzaam leerde je mij beter kennen, en mijn vertrouwen in jou groeide ook elke keer opnieuw.
Ik kreeg van jou altijd leuke opdrachten, die ik met plezier zo goed mogelijk uitvoerde.
En langzaam aan begon ik weer open te bloeien.
Dankzij jou begon ik anders over dingen na te denken, en dingen anders te bekijken.
Je gaf me zoveel tips, die maakten dat ik veranderde.
Je leerde me weer geloven in mezelf; iets wat ik al lang verloren was….
Je leerde me mezelf beter kennen, en ik ontdekte wie ik was, en wat ik eigenlijk zelf echt graag wou;
Iets waar ik nooit eerder echt bij stil had gestaan…
En nu zie ik weer mogelijkheden; ik heb dankzij jou dingen mogen ervaren, en ontdekken die bij mij passen.
En ik geloof weer in de toekomst, dankzij jou!
En misschien ben ik er nog niet helemaal, en er zullen misschien weer momenten komen dat het wat moeilijk is, maar dankzij jou heb ik zoveel tools waar ik kan op terugvallen, en heb ik geleerd om weer de kracht in mezelf terug te vinden.
En daarvoor zal ik jou eeuwig dankbaar zijn.
Kathy, ik had me geen betere life-coach kunnen voorstellen, en ik zal je missen, maar zeker nog vaak aan je denken…
Ik wens je alle geluk toe, want je verdient dit; je bent een vrouw uit de duizend!

Liefs, en hopelijk tot ziens,

Sandra

Merel

Bedrijscoach

Kathy bruist van energie en wakkert – met haar enthousiasme en empathisch vermogen – beweging aan. Wanneer ik haar voor het eerst ontmoette, had ik wat ondersteuning nodig om terug wat geloof in mezelf te krijgen om mij door een relationeel moeilijkere periode te begeleiden. Ik kreeg een luisterend oor, mijn emoties mochten er de vrije loop gaan en werd liefdevol geconfronteerd met mijn eigen uitdagingen. In het dagelijkse leven geef ikzelf training en coaching, het gevaar is dat je soms zélf zoveel luistert naar anderen, dat je jezelf vergeet. Kathy geeft écht aandacht, is doelgericht en inspirerend en was er op het juiste moment.

Carl

Burgerlijk Ingenieur

Ik waardeer de passie en gedrevenheid maar ook het luisterend oor van Kathy. Ze helpt me voor mezelf te definiëren waar ik naartoe wil. Zo sta ik beter achter mijn beslissingen en voel ik me meer zelfzeker.

Niké Polfliet

Fotografe

Kathy is een heel warme en lieve vrouw die mij heel goed begeleid heeft in mijn ontwikkeling en zelfontplooiing. De wilskracht, overtuiging en haar positieve mindset die zij heeft hebben me heel goed geholpen. Ik ben door een zware periode gegaan en Kathy heeft me alle tijd gegeven om op mijn eigen tempo terug in mijn kracht te komen staan. Dankzij haar ben ik nu veel gelukkiger en sterker dan ooit tevoren.

Geneviève Reymenants

Zaakvoerster van kledingzaak ‘Authentics’ te Hamme

Na enkele jaren de kledingzaak alleen te runnen, had ik graag even een klankbord en een spiegel die mij werd voorgehouden. Veel zaken liggen dikwijls te rommelen in je achterhoofd maar je kan het niet echt vatbaar maken. Of je maakt er geen tijd voor, of je loopt er van weg….
Het kan deugd doen om dat met iemand te kunnen bespreken die helemaal terzijde staat.
De keuze is voor Kathy gevallen omwille van haar ongedwongenheid en spontaniteit. Ze geeft je het gevoel dat geen enkele vraag of antwoord raar , absurd of stom lijkt. Dus je durft jezelf bloot te geven.
Het leukst van alles zijn de ‘vleugels’ en energie die je krijgt als je sessie is afgelopen . Hoe ze dat doet is mij een raadsel maar het geeft je zeker de boost om door te gaan. En ook de zin om nog eens naar haar terug te keren en zo samen te werken tot je je antwoord hebt gevonden.

Stefanie De Caluwé

Zaakvoerster kinderdagverbijf

Bij de start van dit traject was ik de weg kwijt.Op professioneel vlak, maar ook op emotioneel gebied. Met hoge toppen en diepe dalen…Tijd om actie te ondernemen dus.Via een vriendin kwam ik terecht bij Kathy/ Stille Waters.Al snel werd duidelijk dat de richtingaanwijzer hier naar voor gericht staat en niet naar achter.Het verleden leert je om het in het heden of de toekomst anders te doen.Ik heb mezelf beter leren kennen.Ik heb mijn kwaliteiten leren erkennen en de valkuilen leren herkennen.Ik heb de teugels weer in handen.De toekomst lacht ons toe.Ik laat ieder zijn wie hij/zij is en leer ermee omgaan zonder frustraties.Dit traject is een mooie onderweg, weg van wat geweest is!Bedankt!

 

Kim en Dirk

Schoonheidsspecialiste/CEO medische sector

Jouw coaching heeft mij persoonlijk enorm verrijkt! Ik heb heel veel steun gehad aan jouw tips als het relationeel iets uitdagender werd.
Dirk en ik zijn dankbaar voor jouw professionele aanpak en je warme persoonlijkheid!
We wensen jou en je gezin het allerbeste! 

 

Stefanie De Caluwé

Zaakvoerster kinderdagverbijf

Bij de start van dit traject was ik de weg kwijt.Op professioneel vlak, maar ook op emotioneel gebied. Met hoge toppen en diepe dalen…Tijd om actie te ondernemen dus.Via een vriendin kwam ik terecht bij Kathy/ Stille Waters.Al snel werd duidelijk dat de richtingaanwijzer hier naar voor gericht staat en niet naar achter.Het verleden leert je om het in het heden of de toekomst anders te doen.Ik heb mezelf beter leren kennen.Ik heb mijn kwaliteiten leren erkennen en de valkuilen leren herkennen.Ik heb de teugels weer in handen.De toekomst lacht ons toe.Ik laat ieder zijn wie hij/zij is en leer ermee omgaan zonder frustraties.Dit traject is een mooie onderweg, weg van wat geweest is!Bedankt!

 

Nikki

Grafisch vormgever

Ik was op zoek naar een beetje sturing,  naar een positieve kijk op het leven.

En daar heeft Kathy mij goed bij kunnen helpen.

‘k Zal eerlijk toegeven, ik was sceptisch.

De oefeningen leken niet voor mij en ik dacht er ook geen aandacht aan te gaan besteden.

Maar de drang om mij beter te voelen was gelukkig sterker en braaf deed ik mijn huiswerk.

En… het werkte.

De methodieken zijn kort en efficiënt, duidelijk en zonder teveel moeite te volgen.

Het traject was niet te lang en heeft me echt geholpen.

 

Nathalie De Pauw

Administratief medewerker

 

Kathy nogmaals bedankt om mij te helpen groeien en terug bloeien! En mijn zelfvertrouwen op te krikken. We zullen het zeker goed stellen in de bergen. Daar ben ik zeker van! Bij deze ook een review op Google geschreven. Je hoort zeker nog van mij!